Blyger

Blyg... Eller trött på förutfattade meningar...

ACO gravid!

Publicerad 2008-01-23 20:55:09 i Allmänt,

Nu har ACO bekräftat graviditeten!

Hon är i fjärde månaden och kommer att tävla i VM när hon är i femte månaden.


Och jag ska heja på henne allt jag kan!


Uppdatering 080124

Någon av kommentarerna jag fick igår insinuerade saker som saknar belägg, som jag, efter önskemål, av omsorg om ACO med familj valt att ta bort, för att förhindra onödig falsk ryktesspridning.

Kommentarer

Postat av: Veronica

Publicerad 2008-01-24 21:03:46

Självklart ska man ta bort sådana inlägg, skämmes på er som insinuerar saker! jag tycker att det är häftigt av ACO att köra VM, vad cool om hon tar medalj! Är nog int många som gjort det samtidigt som de varit i femte månaden.

Postat av: Eva

Publicerad 2008-01-24 22:29:34

Det var jag som gjorde inlägget igår. Det var inte jag som isinuerade saker utan berättade om andra som inte hade så mycket att tala om, mer än att spekulera i sånt de inte vet något om. Ursäkta mig om jag gjorde någon upprörd!

Postat av: aida

Publicerad 2008-01-24 22:30:32

Så istället för sådan här blåbärssoppastopp så kommer ACO ha sin egna livsmedelslangare som kommer stå vid sidan om spåret med en blandad kompott av ostbågar, milkshake och ...potatisskal. Som jag hört var en gravid kvinnas cravings.

alltså, gravida kvinnor är väl inte så vanligt att se i sådana sammanhang. Vad coolt av henne.

Postat av: Blyger

Publicerad 2008-01-25 09:50:53

Veronica: Jag hoppas att det kommer att gå bra att åka skidor och ligga på magen och skjuta trots bebis... :-S

Det var inte så farligt m kommentaren, men det fanns önskemål om att den skulle bort eftersom saker sprider sig så knasigt som en löpeld och även om denna blogg är ganska ointressant för skvallerpressen så kan ju människor hamna här och läsa om det om de googlar på "ACO" t.ex... Onödigt...

Eva:Precis, det var ju bara någon som nämnt ngt för dig och skulle folk veta vem det var, i vilken kontext, så skulle ingen tro att det skulle kunna bli en källa till rykte... Men det var lika bra att ta bort innan någon journalist får femtielftehandsinformation och gjort om hela historien till något galet.

Aida:Ja, kanske det! Du får väl hålla utkik efter spåret. :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela