Blyger

Blyg... Eller trött på förutfattade meningar...

Ann Heberlein försvunnen!

Publicerad 2009-01-10 19:29:19 i Allmänt,


foto: Iréne Stenfors


Jag läser med bekymrade ögon och bekymrat hjärta att den hyllade författaren Ann Heberlein är försvunnen sedan fredag eftermiddag.
Hon är anmäld försvunnen av familjen.
Känner du till något om detta så RING POLISEN!

Läs mer här.

Kommentarer

Postat av: Bloggblad

Publicerad 2009-01-11 00:37:05

Jag klickade på länken - och ser att familjen varit i kontakt med henne. Det var väl för väl... nu har det varit så mycket sorgliga saker att det får vara nog. En av mina bloggvänner är död - och en annan har förlorat sin man...

För att inte tala om hur sorgligt det är att bara slå på nyheterna...

Postat av: Eva

Publicerad 2009-01-11 01:05:52

Ja det var för väl. Konstigt, jag och Elin pratade om henne ikväll och en stund efter läste jag om hennes försvinnande. Tänker också på "den hyllade författaren". Hon var inte särskilt hyllad i höstas, hoppa inte det gav någon negativ effekt på hennes sjukdom.

Postat av: Blyger

Publicerad 2009-01-11 09:49:05

Bloggblad: Ja, det var väldigt skönt att de funnit varandra! Jag beklagar sorgen, Bloggblad! Och jag håller med dig, nu får det vara nog med elände för ett bra tag!



Eva: Huruvida hyllad eller ej beror väl på vilka forum man lyssnar av, tror jag nog, för hyllad och mycket uppskattad är hon i många sammanhang. Önskar verkligen henne lugn och ro nu, vila och hälsa, kärlek och trygghet.

Postat av: Eva

Publicerad 2009-01-11 10:35:52

I kyrkans tidnings insändarspalter och på vissa bloggar var hon inte så hyllad i höstas. Men hon lever och mår bra och det är huvudsaken. Att hon har sin sjukdom att brottas med gör inte hennes liv enkelt att leva. Att dessutom släppa en sådan självutlämnande bok skulle nog få vem som helst att försvinna bort för ett tag.

Postat av: Blyger

Publicerad 2009-01-11 13:47:21

Eva: Ja, det är inte en lätt tid nu... Att hon fick kritik och reaktioner med sin krönika i KT var hon med allra största säkerhet fullständigt medveten om och inget underligt, det var ju meningen att skapa debatt, lyfta frågan och väcka till fortsatt samtal (vilket det blev på många håll och en del riktigt konstruktiva sådana). Självklart blev hon inte bara hyllad (men inte heller bara ifrågasatt!) för sin krönika i höstas, men som författare och medverkare i ett flertal radioprogram är hon hyllad och mycket uppskattad. Som författare är hon ju hyllad, även om hon som krönikör fick människor att reagera (vilket ju var meningen). :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela